Viden, udvikling og samvær
2650 HvidovreVælg område
Vis underviser
Helle Rimmer
Ledige pladser

Julekonfekt og slik

Ved spørgsmål ring til 36 39 00 00

Julen begynder at nærme sig, og det er tid at tænke i lækkerier til konfektskålen. På dette kursus kommer vi vidt omkring. Vi skal arbejde med klassiske marcipan- og nougatstykker, og kommer på den måde omkring temperering af chokolade. Vi skal lave en yderst vanedannende australsk konfektfavorit. Vi skal arbejde med fransk nougat, skumfiduser og et enkelt 'sundt' stykke konfekt. Til slut pakker vi lækkerierne i kageæsker, som I så kan tage med hjem. Medbring forklæde, et viskestykke, samt evt. mad/drikke. Prisen er inkl. råvarer - kr. 225.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-12-2019, kl. 10:30

Ugedag Søndag
Holdnr19-9635
Adresse Dansborgskolen
Sollentuna Alle 6
2650 Hvidovre
LokaleKøkken
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Hvidovre

Kursusdage

01-12-2019 Søndag 10:30  -  14:30

Faktaoplysning

Forudsætninger Medbring forklæde og viskestykke

Kursusbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.