Viden, udvikling og samvær
2650 HvidovreVælg område

Er du vores nye underviser ??

Vi søger løbende efter nye undervisere både til vores etablerede kurser og til nye. Kursusudbuddet arrangeres altid i tæt samarbejde med den enkelte underviser. Du kommer med forslag til indhold, dag og tid, og vi finder et egnet lokale.

Vi kan desværre ikke bruge alle de tilbud vi får. Ofte fordi vi allerede har nok af disse tilbud. Efter aftale gemmer vi gerne fremsendte ansøgninger og kan måske på et senere tidspunkt gøre brug af et tilbud.

Kurserne annonceres på vores hjemmeside, i nyhedsmails, på Facebook og sættes i det husstandsomdelte program, som vi udsender 2 gange om året (august+januar). 

Vores undervisere skal have en faglig baggrund for det emne de underviser i, og vi ser også gerne at du har undervisningserfaring med voksenundervisning.

Hvem er vi

AOF Hvidovre er en stor arbejdsplads med ca 200 personer på lønningslisten - lærere, foredragsholdere og administrativt personale. Der undervises på ca. 500 hold om året og underviserne er her hos os fra 2 til 35 timer om ugen. Nye kurser kan oprettes med start september-oktober eller fra januar/februar efter aftale.

Dit kursusforslag samt CV bedes sendt til: hvidovre@aof.dk