Viden, udvikling og samvær
2650 HvidovreVælg område


Sprogniveauer

Fransk, Spansk, Italiensk, Engelsk, Tysk, Græsk


Begynder:
Du har aldrig fået undervisning i sproget. Vi træner udtale og arbejder i et roligt tempo med små dialoger og grammatiske øvelser. Vi formulerer simple sætninger som f.eks. at præsentere sig selv.

Niveau 1:
Du har haft sproget før og kan allerede formulere enkle sætninger, men du vil meget gerne repetere udtale og elementært ordforråd. Vi fortsætter med at træne mere grammatik samt mere komplicerede dialoger og tekster.

Niveau 2:
Du kan formulere små sætninger og kender basisgrammatik. Efter en gentagelse af de grundlæggende principper får du et stærkt aktivt ordforråd, og du begynder at formulere lidt vanskeligere sætninger.

Niveau 3:
Du har gået på sprogkursus i f.eks. skolen eller har måske opholdt i landet i et stykke tid ?  Vi udvikler dit ordforråd, og du bliver bedre til at udtrykke dig mundtligt og skriftligt. Vi uddyber før nutid og datid i hverdagssituationer og arbejder med forskellige tekster. Vi fokuserer lidt mere på dialoger på dette niveau.

Niveau 4:
Du har et stærkt aktivt ordforråd og kan give dine synspunkter om dagligdags emner til kende. Vi arbejder både i nutid, datid og fremtid og træner mundtligheden i form af præsentationer, dialogtræning og diskussion af hverdagssituationer og forskellige tekster, som f.eks. kan handle om nyhedsemner.

Niveau 5:
Du har behov for at uddybe din viden om grammatik. Vi fokuserer på ordforrådet og samtale. Prioriteten er at udtrykke sig klart og præcist. Der arbejdes med forskellige tekster omhandlende nyhedsemner, samfund, kultur og historie. Det kan også ske, at en af deltagerne kommer med et valgfrit oplæg, som der så samtales ud fra.

Konversation:
Du er næsten flydende i sproget og har lyst til at samtale. Vi læser små tekster og bruger dem som udgangspunkt for samtaler om forskellige emner som samfund, kultur og historie. Måske præsenterer én af deltagerne et emne efter egen interesse. Grammatik gennemgås kun efter behov. Undervisningen foregår udelukkende på det pågældende sprog.

Til rejsebrug:
Du rejser snart til landet, men kender ikke til sproget. Vi træner praktiske dialoger og dagligdags vendinger, så du kan købe ind, spørge om vej, bestille på en café el lign.